ПОЧЕТНА
ДОМЕНИ
ПРАШАЊА
ПРАВИЛА
ЗА НАС
КОНТАКТ
    Ова е местото каде што Ви овозможуваме мошне едноставно и многу поволно да регистрирате домен. Големиот број различни наставки е идеална можност да најдете перфектно име за Вашата веб страница.
    За да проверите дали е слободен (незафатен) посакуваниот домен постапете според едноставниот начин кој ќе се појави откако ќе кликнете на овој линк за ПРЕБАРУВАЊЕ ДОМЕН.
    Ако бараниот домен е слободен, креирајте сопствен бесплатен domain account и оттаму ќе ја извршите уплатата за регистрација на доменот (доколку не сте во можност да платите преку PayPal, слободно контактирајте со нас за да Ви ја испратиме нашата денарска сметка). Доменот може да гласи на Ваше име или на име на Вашата фирма/организација и до него ќе имате пристап во секое време ако посакате да го конфигурирате според сопствена потреба. За таа цел до Вашиот domain account ќе можете да пристапите преку оваа ДОМЕН НАЈАВА.
    Доколку, пак, сакате да префрлите домен (да направите негов трансфер) од друго место кај нас, клинете на овој линк кој подразбира ПРЕФРЛУВАЊЕ НА ДОМЕН.
    Секако, ние хостираме и веб страници чии домени се со наставка .mk. Ако веќе имате регистрирано таков домен останува само да изберете за него еден од нашите пакети за хостирање. Доколку, пак, сакате да регистрирате нов домен со наставка .mk и да го хостирате кај нас пишете ни преку овој контакт како да гласи неговото име и ние ќе Ви одговориме дали е слободен за регистрација.
©  BigBigHost.com - Сите права задржани